Tom Cruise – Look-A-Like | Cars And Stars

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Tom Cruise – Look-A-Like | Cars And Stars

Een top acteur, die vele vrouwenharten sneller laat kloppen…!

Wanneer u een groot aantal dames zult vragen naar de meest sexy man op het witte doek, zult u regelmatig Tom Cruise als antwoord krijgen. Vooral na de altijd grootse promoties rondom zijn films. Maar ook zijn privéleven blijft een hot item in de pers.

Stefan (winnaar beste dubbelganger 2003) is professioneel lookalike en een perfekte publieks- en persmagneet. Hij laat door dezelfde grote charme vele vrouwenharten sneller kloppen.

Stefan is aanwezig voor fotoshoots, handtekeningen, interviews etc. Vaak wordt hij ingezet bij Hollywood/film thema´s, premières, openingen, prijsuitreikingen enz.
Verdere ideeen zijn natuurlijk bespreekbaar. Maar…… dat de dames in de rij zullen staan voor een kus en een foto met Stefan is zeker en dat deze daarna nog vol trots aan menig ander geshowd wordt, is ook zeker.

Stefan heeft ook samen met de echte Tom Cruise de duitse première van “War of the Worlds” in Berlijn verzorgd. Hij creeert de typische spontane en charmante Tom Cruise sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet…..

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons event team op