The Beatles – Look-A-Likes | Cars And Stars

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

The Beatles – Look-A-Likes | Cars And Stars

Laat de 60’s herleven met deze geweldige live Beatles Revival Band !

In 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, een frisse neus halen in Londen. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan die op een werkelijk perfecte manier met hun gitaren en hun identieke stemmen, Lennon & McCartney nummers brachten voor een grote menigte toeschouwers. Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking die uitliep op een gesprek om in Nederland, ‘just for fun’, enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting.

Vele telefoontjes over en weer volgden en na een uitgebreide repetitieperiode was het zover. In december 1995 vonden de eerste optredens plaats en hun gezamenlijke passie voor de Beatles straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren verbluffend: ‘Geweldig’, ‘Wat een ambiance’, ‘Dit heb ik nog nooit gezien’, ‘Het is de identieke sound’, ‘De stemmen lijken er sprekend op’ enz., enz.. Toen iemand kwam vragen: ‘Zijn jullie echt?’, antwoordde ‘Lennon’: ‘No, we’re plastic, man’. The Beatles Revival Band was geboren.

Deze Beatles Tribute act is voor vele events inzetbaar. De duur is 1 x 60 min. of 2 x 60 min. en nu ook avondvullend te boeken.

Live AUDIO- en VIDEOmateriaal op aanvraag!