Mr. Bean – Look-A-Like | Cars & Stars Lookalikes

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Mr. Bean – Look-A-Like | Cars & Stars Lookalikes

Mr. Bean op bezoek krijgen… Nee,dat doe je zelfs je grootste vijand toch niet aan….. Maar uw familie, vrienden of collega´s toch wel….?

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Teddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste…maar vooral aangepaste wijze!

In 2001 won hij met de Henny Huisman Soundmixshow een finaleplaats. En in 2007 werd hij door Veronica Magazine uitgeroepen tot beste dubbelganger van Rowan Atkinson. Met creaties van deze Britse raskomiek deed deze imitator in het land daarna nog vaak promotie-activiteiten voor Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. Daarnaast gaf hij in het kinderprogramma Blinq in 2006 een masterclass visual humor aan een kleine grote fan van Atkinson.

Al met al een hele professionele, vrolijke en flexible live show, met actieve deelname van het publiek.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact met ons event team op.