Laurel Hardy – Look-A-Like | Cars And Stars

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Laurel Hardy – Look-A-Like | Cars And Stars

Lachen, gieren, brullen met dit duo!

Laurel & Hardy oftewel de Dikke en de Dunne. Zij vormen een van de populairste komische duo’s uit de filmgeschiedenis.   Twee imitators die met hun act terug gaan naar de komedie waarvoor ze in de eerste plaats is bedoeld: mensen aan het lachen maken.

Met hun schitterende imitatie van de Dikke en de Dunne brengen ze klein en groot aan het lachen.  Met de juiste uitstraling en perfecte outfits brengen ze de geest van het komische duo naar je toe. 

Als extra heeft CarsandStars de unieke mogelijkheid om uw gasten te laten fotograferen door een heuse “nostalgische fotocamera”.  U kunt uw gasten dan direct de foto’s meegeven, of naderhand toesturen. Ook hierbij is alles bespreekbaar en stellen wij het Thema “Laurel and Hardy” geheel naar uw wensen aan.

Tijdens deze fotoshoots zorgen wij natuurlijk ook voor de juiste accessoires, zoals bolhoeden, boa’s, kleding, oude meubelen enz.  Of toch liever een oude T-Ford showcar of oldtimer voor de juiste sfeer ? Geen probleem.

Ideale funact voor uw komende themafeest, hollywoodfeest, beursstands, rode loper gastenontvangst, fotoshoots of reclamefotografie.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden.