Gerard Joling – Look-A-Like | Cars And Stars

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Gerard Joling – Look-A-Like | Cars And Stars

Presentator, zanger, publiekslieveling en alleskunner Gerard Joling, heeft nu een waardige look- en soundalike.

Gerard Joling is echt niet meer weg te denken van de Nederlandse TV. Als zanger, presentator en gast in diverse shows is hij erg geliefd bij het grote publiek.

Deze look & sound alike zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden. Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-tributeshow met veel glitter en glamour!

Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn. Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Een veelgevraagde act op festivals en events maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!
Vip bartending, openingen en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden!
U boekt het optreden altijd inclusief geluid.

Geer in de veren :
Deze live Gerard Joling Tribute Show is ook incl. een bijzondere outfit te boeken. In dit zwarte kostuum, met veel glitter en glamour, zal deze act op uw event zeker een onuitwisbare indruk achterlaten!

Meer info? Neem contact met ons event team op.