Frans Bauer – Look-A-Like | Cars And Stars

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Frans Bauer – Look-A-Like | Cars And Stars

Vanaf het begin van de show, staat de tent op zijn kop. Een pure sfeermaker!

De act ‘Jürgen zingt Frans Bauer’ duurt ongeveer een half uur, waarbij de bekende nummers de revue passeren: “Als sterren aan de hemel staan”, “Heb je even voor mij”, “Een ons geluk”, “Ik wil met je dansen” etc. Speciale verzoeknummers op aanvraag.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem. Zijn act is een groot succes, resulterend in een groot aantal optredens in Nederland en België.

De kwaliteiten van Jürgen als enige echte look-a-like, soundalike en imitator van Frans Bauer blijven niet onopgemerkt. Regelmatig is hij te zien in de diverse media. Recentelijk was hij nog te zien in het populaire SBS-programma “The winner takes it all”)

Tevens is deze Bauer te boeken als duet met de Marco Borsato look/soundalike, onder het motto: zijn dromen bedrog, als sterren aan de hemel staan….? Gedurende 35 of 50 min. de grootste hits van Frans en Marco live gezongen.

En Jurgen is nu ook te boeken met een Bauer “trouw-act”.
Hierbij zingt hij de sterren van de hemel in zijn bruidskostuum en verleidt de dames met rode rozen.

Al met al zet Jurgen een hele professionele act neer die zijn weerga niet kent! Hij creëert de gezellige Bauer-sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet…..