Barack Obama 2

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Barack Obama 2

Barack Hussein Obama was sinds 20 januari 2009 tot begin 2017 de 44ste president van de Verenigde Staten. Hij is de eerste zwarte Amerikaanse president en er rust een zware taak op zijn schouders. Daarin wordt hij bijgestaan door zijn intelligente en mooie vrouw Michelle Obama.

Deze internationale lookalike heeft niet alleen dezelfde looks, maar klinkt en beweegt ook hetzelfde. Met zijn speciale speeches heeft hij in de USA al vele grote groepen toeschouwers verrast.  Iets wat ook uw evenement tot een geweldig succes kan maken. Natuurlijk ook voor meet & greet en foto’s met de gasten.

De inzet is bespreekbaar. Om uw evenement, feest of reclame campagne nog meer flair te geven, kan “Mr. President” met een zwarte limousine met bodyguards worden voorgereden.  Voor het ultimatieve Amerika-gevoel heeft Cars and Stars Events de passende dekoratie en misschien kan de Beyonce look- and soundalike een spetterend optreden verzorgen of het volkslied zingen bij binnenkomst.

De ideale combinatie is natuurlijk met de lookalike van Michelle Obama. Samen staan zij voor een sterk koppel, dat wereldwijd voor topevenementen zorgen onder de noemer: YES WE CAN !!