Barack Obama 1

Helaas. U formulier werd niet gevonden.

Barack Obama 1

Barack Hussein Obama was sinds 20 januari 2009 tot begin 2017 de 44ste president van de Verenigde Staten. Hij is de eerste zwarte Amerikaanse president en er rust een zware taak op zijn schouders. Daarin wordt hij bijgestaan door zijn intelligente en mooie vrouw Michelle Obama.

Deze lookalike heeft niet alleen dezelfde looks, maar klinkt en beweegt ook hetzelfde. Iets wat uw evenement tot een geweldig succes kan maken. Kunt u zich de reacties al voorstellen, als hij een openingsspeech verricht…? Natuurlijk ook voor meet & greet en foto’s met de gasten.

De inzet is bespreekbaar. Om uw evenement, feest of reclame campagne nog meer flair te geven, kan “Mr. President” met een zwarte limousine worden voorgereden. Hij wordt begeleidt door bodyguards of samen met “Michelle Obama” look-a-like. Voor het ultimatieve Amerika-gevoel heeft Cars and Stars Events de passende dekoratie en misschien kan de Beyonce look- and soundalike een spetterend optreden verzorgen of het volkslied zingen bij binnenkomst.

De ideale combinatie is natuurlijk met de lookalike van Michelle Obama. Samen staan zij voor een sterk koppel, dat wereldwijd voor topevenementen zorgen onder de noemer: YES WE CAN !!